Om os

Professionelle fagfolk med fokus på dig og din udvikling

Ledersporet arbejder ud fra et holistisk menneskesyn og et globalt perspektiv.
Det hele menneske er målet for os og det omdrejningspunkt vi lægger i vores egen organisationen. Det sætter vi i spil for din aktuelle og fremtidige udvikling.

Vi har individuelle faglige og personlige kompetencer som smelter sammen i en god balance.

Den holistiske tankegang formidler vi gennem en praktisk integrering og læring.

Ledersporet er teori og praksis med den enkelte person i fokus.

 
Det er bæredygtigt og det giver mening i både det store som individuelle perspektiv

Den bæredygtige tankegang med individet i centrum, praktiseres i udviklingen af medarbejderen, lederen og samspillet i organisationen, hvor holdning til nutiden og fremtiden er vigtig.

Vi har fælles erfaringer og viden indenfor det menneskelige aspekt, og balancen i livet. Vi arbejder hele tiden med sammenhængen mellem individet og de menneskelige gruppedynamikker i vore liv. Det supplerer vi med stor organisationsforståelse og viden om vigtigheden af at have strategisk fokus, for lederen i alle spørgsmål.

 
For os er det naturligt at bruge ikke bare sin faglighed, men også dele af sin personlighed når man går på arbejde, at bringe noget af sin personlighed med

Det gælder for lederen som for medarbejderen. For at medarbejderen skal ville ledes, kræver det en leder der tør stå frem og stå ved hvem man er.

At kende styrker og svagheder hos sig selv, såvel som hos sin medarbejder, og bruge den viden i organisationens relationer. Det er her vi kan tale om den autentiske leder, og det er her lederen kan opnå en større succes, opnå at komme til et nyt niveau af ledelse. Derfor taler vi om flere bundlinjer, da det kommer til at handle om det menneskelige aspekt, med et underliggende strategisk økonomisk fokus. 

Vi er anderledes, og det lægger vi ikke skjul på, det er hele pointen og en del af konceptet.

Henrik Sperling

Cand.psych.
Erhvervspsykolog

Læs om drivkraft, erfaring
og kompetencer...

Lars Møller

Tidl. Jægersoldat

Team- og ledertræner

Læs om drivkraft, erfaring
og kompetencer...

Gitte Sperling

Coach/Psykoterapeut
Erhvervskonsulent

Læs om drivkraft, erfaring
og kompetencer...